Chiar poți?

Inevitabil, m-am intrebat pana acum, cum pot sa trec atat de greu sau atat de usor peste anumite lucruri care se intampla in viata asta. E tare ciudat ca niciodata nu m-am gandit ca peste unele nu poti trece,dar asa e! Poti avea in minte un lucru, o persoana, o situatie, zile, saptamani, luni sau chiar ani intregi. Chiar daca vrei, nu ai cum sa scapi de ele. Inima hotaraste, nu mintea. Ne incapatanam adesea sa trecem peste orice, sa o luam de la capat, sa fie altfel, sa fim fericiti, desi in suflet nu e chiar asa. Ne incapatanam si atat, poate unora le iese, la suprafata, insa mai tarziu au si mai mult de suferit.

Cred ca nimic din viata asta nu este intamplator. Totul are un scop. Daca pana acum te-ai gandit ca esti singur si poate nu ai facut ce trebuie in unele situatii, stai linistit nu esti singurul si cu siguranta, treci peste asta. Mai greu, mai usor, cu totii am avut situatii mai dificile, insa tot ce conteaza este sa fim noi cu noi bine. Impacati cu ceea ce am facut sau cu ceea ce urmeaza sa facem.

Mai cred ca daca te gandesti la o persoana sa o cauti. Nu te gandi daca e fata sau baiat, daca ii faci rau sau bine, daca doare sau nu. Caut-o, daca asta simti! Dai un semn daca asta te ajuta sa te simti impacat cu tine.Ca si situatiile sau lucrurile din viata asta, unii oameni ne raman in suflet, desi poate  te-ai intersectat de 2 ori in viata asta cu ei.

Am intalnit oameni care pot trece peste orice. Asta oare inseamna ca sunt puternici sau ca au trecut prin atat de multe situatii nu tocmai fericite si din acest motiv au ajuns asa? Nu stiu daca sa ii admir, sa ii imit sau chiar sa le pun intrebari pentru a afla cat mai multe despre ei. Orice ar fi, oamenii hotarasc cum si in ce fel isi gasesc resursele pentru a merge mai departe indiferent de ce se intampla.

Chiar poti trece asa usor peste orice?


Concluzie: 

Situatiile din viata ta depind de tine. Oamenii vin si pleaca. Faptele te definesc. Tu esti cel mai in masura sa alegi ce vrei cu adevarat sa faci!

Comentarii