De ce n-ai vrea sa fii ultimul?

Asa...incep cu un luuuuung oftat.

Am ales subiectul acesta fiindca in ultima perioada s-au produs anumite schimbari in viata mea. Am venit in Bucuresti, locul unde am intalnit multi baieti si barbati. Foarte diferiti. La cei mai multi dintre ei, un lucru era in comun. Insa nu iti voi spune care este acesta. Nu vreau sa ii bag intr-o oala pe toti, pentru ca au fost persoane minunte, barbati cu adevarat frumosi si la trup, dar mai ales in interior cu care am avut ocazia sa conversez. De la medici la baieti de cartier, toti se gandesc la sex mai mult sau mai putin. Nu recunosc, evident!

Dupa un timp, lucrurile se schimba. De ce? Pentru ca pur si simplu vede ca iti place sa vorbesti si marea majoritate cred cu totul altceva. Ce e rau in a vorbi cu persoane? Nimic. Insa incepe sa fie, atunci cand intervine minciuna. Si iti spun, tot iti spun...ca nu au gasit dragostea pana la tine, ca nu au facut un copil, ca vor o familie, ca....etc. Mama m-a facut cu atata rabdare de a asculta, incat ei cred ca le dau dreptate. Ascult, ascult si iar ascult. Ii fac sa se simta bine, doar ascultand...Pana la urma fiecare gaseste ce merita.

That moment when love, intense and godlike in its power to overwhelm any natural cycle, stills the avalanche of fire, puts lust in abeyance, and you find yourselves locked, hands frozen, utterly content to hang suspended without quenching the fire, because you are wrapped inextricably in each other...I've only known that with one man @Chris Cote Cote Greenman:

Sa trecem in miezul problemei. De ce am pus intrebarea din titlu? Pentru ca am ajuns la o constatare. Unii barbati vor sa fie primele iubiri ale unei femei, dar prea putini si ultimele iubiri. Multi se vad cu o persoana doar in pat. Acest lucru este extrem de trist, foarte trist. Cati dintre barbati, dupa o perioada intr-o anumita relatie s-au gandit ca ar vrea sa fie pentru totdeauna in dreapta fiintei iubite? Prea putini. Multi pur si simplu isi ating scopul si pleaca. Nu stiu care e acela, dar multi il au la inceput. Unii vor sa cunoasca persoana, altii chiar vor o relatie serioasa, altii doar sa experimenteze. Barbatii nu intra intr-o relatie doar pentru a avea de unde sa iasa...Sau nu?!

Da,tu, cel care citesti, vrei sa ramai alaturi de persoana iubita mereu? Fa-o!

Concluzie: Scrie tu, aici!.:

The Art of Holding Hands Forever: Pictures of Elderly Couples in Love. This is the promise Josh and I made to one another, we're playing for keeps.:


P.s: Sa ne amuzam putin!

Old couple , hahaha:

Comentarii