Cea mai bună combinaţie:Taxi şi smerenia


Azi, aseara tot vedeam pe facebook cum prietenii mei distribuiau ceva "despre smerenie". Ma gandeam: "Ce naiba o mai fi si asta?" pana in seara aceasta, cand am dat click si am avut o mega surpriza. Trupa Taxi a inregistrat o super piesa, ma rog...mult spus piesa fiindca mai mult se vorbeste, dar mesajul este unul extraordinar. Nu stiu exact ce au vrut ei sa transmita, ce scop aveau, ce au fost in mintea lor cand au avut ideea asta, dar cred ca...obiectivul lor nu a fost atins. De ce?!


Au ajuns in sufletul oamenilor si acest lucru cred ca e mult mai mult decat un obiectiv. De ce spun asta?! Am vazut un prieten, doi, cinci, dar deja cand sunt mai multi care dau share este clar ca multe persoane se identifica cu ceea ce ei ofera. 

Trupa Taxi cred ca simte ce vor oamenii, ce gandesc, ce valori au si mai ales ce sperante. Nu cred ca toti suntem credinciosi, mergem des la biserica sau rectific mergem la biserica vreodata. De asemenea, sunt constienta ca fiecare om vede in felul lui aceasta colaborare a echipei cu alte vedete, "prieteni", cum spun ei. 

Multi, foarte multi au transmis aces mesaj de cel putin 1000 de ori pana acum, dar...nimeni nu a aparut in mass-media. Trupa Taxi a reusit sa emotioneze, dar sa si puna pe ganduri tineri, batrani, parinti, studenti, preoti, avocati....

Concluzie: Fiecare dintre noi alege unde gaseste iubirea fata de ceva divin.
                  Ai dreptul sa alegi!
                  Ai dreptul sa iti spui parerea! :)

Tu ce intelegi din acest video?


Comentarii

Trimiteți un comentariu