Mai ştim să spunem " Te iubesc" ?

Love this color combo & abundance of texture. Would inspire a not so traditional Valentine's cake:


Nu stiu cum mai e cu iubirea din zilele nostre, dar parca nu mai e. Nu stiu de fapt daca a fost vreodata acea iubire adevarata, pe care cu totii o asteptam, o visam si speram ca o data si o data sa se intample.  Atat pe facebook, cat si pe celelalte retele de socializare vedem imagini, cupluri, sfaturi despre iubire, dar oare cati dintre noi stiu cu adevarat sa spuna un simplu "te iubesc"?
"Te iubesc" nu este un lucru banal, ci o structura,  vorbe care ar putea sa spuna mai mul decat o fraza sau decat o intreaga pagina. "Te iubesc" nu se spune oricand, oriunde si oricui. Trebuie sa vina din suflet, trebuie sa se simta.In zilele de astazi, din ce in ce mai multi tineri se plang. Asta parca a devenit un obicei, din pacate: "Nu mai sunt fete serioase", "Nu mai sunt baieti pregatiti pentru o relatie." "N-ai cum sa gasesti iubire adevarata". Da, dragoste ca in basme nu exista. Daca ti-ai imaginat asta pana acum sau daca ai sperat ca o vei gasi, uite ca visul tau s-a spulberat. 


Iubirea nu trebuie sa fie perfecta, fara certuri, contraziceri si doar cu "te iubesc". Tocmai de asta nu trebuie sa zici aceste 2 cuvinte oricand. E important cum le zici, dar acest lucru difera de la o persoana la alta.


De asemenea, daca nu spui "te iubesc" nu inseamna ca nu iubesti ci poate nu suficient de mult. Din pacate, unii o zic totusi, fara sentimente, fara sa le pese, fara sa simta. De ce?! Pentru ca e mai usor, pentru ca simti ca ai multumit persoana de alaturi, pentru ca ai scapat, poate, de stres? 


Mai stim sa spunem "te iubesc", dar poate in diferite moduri:E frumos sa simti iubirea de oriunde vine ea si e si mai frumos sa o daruiesti.
Concluzie: 
  •  Ai grija cui spui "te iubesc"!


Comentarii