Iubesc oamenii frumoşi

Folosesc foarte des structura " om frumos" si mi-am dat seama, de curand, ca oamenii din jurul meu nu o prea inteleg. Din pacate, nu vrem sa vedem frumusetea adevarata si ne ascundem dupa un machiaj puternic, dupa haine elegante, dupa un zambet fals. Adevarat, sufletul se lasa greu descoperit. Eu, cand spun "om frumos" nu ma refer la fizic, la ochi, la buze, la muschi, la alte si alte lucruri. Nu, ma refer fix (doar) la personalitatea, caracterul, calitatile omului respectiv.Sa luam drept exemplu, femeile. O persoana de sex feminin este in viziunea multor barbati frumoasa doar cand are fund, sani, buze si poate...ochi frumosi. La prima vedere, sufletul este inexistent. Cu trecerea timpului, toate aspectele frumoase ale trupului se duc. Trece si frumusetea?  Nu, ramane, dar nu cea a trupului, ci doar interiorul, frumusetea ascunsa, tocmai aceea care se lasa greu descoperita.

Tu, da, tu, ce citesti aceste randuri ce preferi, un suflet frumos sau un chip frumos? Stiu deja raspunsul! Desigur, le vrei pe amandoua.

#photography I would take a shot like this of myself. It's lovely and embraces her beauty. Embodies the beauty of women.:

Ai gasit pana acum oameni frumosi? :)

Comentarii