GALERIE FOTO: Mai mult decât TEATRU


"Unchiul Vania" este piesa de teatru care m-a schimbat. Cu siguranta, in bine. Nu stiu exact care ar fi motivul, dar m-a facut sa iubesc teatru si chiar sa ma gandesc sa fac niste cursuri de actorie. Fiecare personaj era unic, cu o poveste aparte si parca avea cate putin din mine. Nu cred ca cineva care a mers la acest spectacol nu s-a regasit. Ma bucur enorm ca la UNATC sunt oameni asa talentati si frumosi din toate punctele de vedere. Se observa la finalul spectacolului cat de mult efort au depus, cate sacrificii au facut si cata daruire au pus pe scena. Cum? Cu toata sala in picioare. 

La aceasta piesa, pe langa faptul ca am fost cu oameni dragi sau am cunoscut pentru prima data fiinte care mi-au placut, cu care m-am simtit compatibila si care m-au echilibrat, am reusit sa privesc si dincolo de cortina. Cred ca destul de putin, dar imi place ce vad. 

Teatrul inseamna atat de multe....tristete, fericire, munca, personaje, regasire, suflete, relatii...Avem nevoie de asta. Aveam inainte vaga impresie ca oamenii nu merg la teatru, mai ales tinerii, dar nu e asa. Sunt tineri care ar da oricand clubul si distractiile pentru vizionarea unei piese de teatru.
Cred cu tarie ca "Unchiul Vania" imi va ramane in minte si in suflet ca un spectacol cu oameni talentati. Iubesc teatrul.

Exercitiu al studentilor din anul II, Master, Actorie din cadrul U.N.A.T.C

Distributie:
Unchiul Vania - Lucian Rus
Sonia - Andreea Alexandrescu
Serebreakov - Cosmin Vîjeu
Elena Andreevna - Cătălina Bălălău
Astrov - Dani Achim
Maria Vasilievna - Lavinia Pele
Teleghin - Marian Olteanu
Marina - Teodora Filip

Profesori coordonatori :
Prof. Univ. Dr. Tania Filip
Lect. Univ. Dr. Dana Rotaru

Light design : George Rotaru
Asistent Light design : Eranio Petrușka
Tehnician lumini : Ionuț Dumintrașcu
Sunet : Andreea Iacomiță
Recuziter : Eugen Bănică / Vasile Dascălu
Costume : Valentina Uță
Regizor tehnic : Dumitru Dumitrașcu


Alexandru Dabija: „Teatrul este câteodată și o formă de boală. E ca o boală, ca o febră. Nu e ca o boală urâtă, ci ca o febră a organismului. Organismul social produce niște febre, niște bube, la un moment dat. (…) Când e bolnavă societatea, când are niște probleme dă niște bube. Câteodată e neplăcut, dar aparține vieții. Teatrul este un fenomen viu.”  Tu, cand ai fost ultima data la un spectacol?

Multumesc tare mult pentru poze, Matei! 
Comentarii