DE CE NE PLÂNGEM CĂ NU MAI E TIMP?

This represents the symbolism of how beauty decays over time. That's pretty cool of you ask me:

Trăim într-o perioadă în care nu mai știm să ne bucurăm de viață. De lucrurile mici care ne aduc fericirea. Refuzăm să vedem ce e in jurul nostru. Suntem cufundați în tehnologie, în telefoane, în sms-uri data pe fuga. Fugim, alergam, timpul se duce. Încotro ne îndreptăm? Ce vrem? Avem timp pentru noi?
Time is what we want most but what we use worst.  Awesome post on time management with 5 steps that will change your life.  Also includes a free printable goal setting worksheet.:

Probabil foarte puțini își fac timp pentru ei, pentru persoanele pe care le iubesc și pentru cei care contează. Serviciul, serialul, știrile de la ora 7, somnul de 5 ore ne transforma viata. Dar noi, noi cum ne schimbam viata? Uitam deseori ca nu traim decat o data, ar trebui sa constientizam asta.
Uitam sa zambim, sa iubim, sa facem exact ce ne place. Stam cu persoanele din viata nostra din interes, nu mai avem sentimente, nu mai suntem fericiti. Oare de ce? Avem stari proaste fara sa le stim cauza. Uitam ce e fericirea.
Inspirational + Motivational Quotes :: Words to Live By :: Positive Affirmations :: Free your Wild :: Summer Love :: See more Untamed Words @Untamed Organica:
De ce ne plângem că nu mai e timp?
Pentru că si timpul plange dupa noi. “Timpul vindecă aproape orice. Dă timp Timpului.”

Comentarii