Adevărul despre sex

Despre sex se spun, se prezinta, se aud, se cred, se minte frumos. Exista si un adevar?

Personajele din filme, carti, emisiuni televizate si reviste au o viata sexuala incredibila. Oamenii adevarati, in schimb, nu. Oamenii cred ca viata lor sexuala ar trebui sa fie la fel de buna ca si cea a personajelor. A te astepta la asa ceva este reteta unui dezastru.Oamenii fac sex de mult mai putine ori de cat ne-am imagina si nu il gasesc atat de placut precum am crede. Circa 40% dintre femei declara ca sufera de o disfunctie sexuala- fie au un interes scazut, fie nu sunt satisfacute. Milioane de barbati iau medicamente pentru cresterea performantei sexuale. Multi incearca sa se ridice la niste standarde care nu sunt acorate in realitate.

Adevarul este ca apetitul sexual al unei femei creste si scade pe tot parcursul vietii. Imaginea femeilor despre corpul lor este un element important in problema sexului. De asemenea, cea mai importanta parte este atitudinea, atat  fata de tine, cat mai ales fata de partener/a. Evident, sunt si perioade in care apetitul sexual scade, dar asta este un lucru perfect normal.

Cocluzie:

  • Tu hotarasti cat de important este sexul in viata ta!
  • Depaseste cu brio perioadele mai proaste!
How To Blow Her Mind In Bed And The  POWERFUL Dynamic "Welcome Method"   By Ange Fonce  Please Be Aware That This Article Contains Content Of An Intimate Nature  Women “fantasize” about “hot sex” just as much as men do... and it would be a LOT of fun to sit and read their "minds" while they were doing it. http://www.dynamic-life-development-systems.com/ange-fonce-articles-and-writings/how-to-blow-her-mind-in-bed-the-powerful-and-dynamic-welcome-method-by-ange-fonce:


Comentarii