SEX, BANI, PILE

Se pare ca nu mai e un secret. E o realitate. Realitatea in care traim. Si nu e una roz. E atat de trista, incat e greu sa mai scoti un zambet, de fapt il scoti, pana la urma, dar si ala fortat. Zilele de azi, Romania mea, de azi si poate de ieri e doar despre sex, bani,pile?! Eu tin sa mai cred ca nu e chiar asa ( inca ma incapatanez), dar, cu trecerea timpului imi dau seama ca nu e frumos interiorul, precum arata exteriorul. Acolo inauntru sunt secrete, lucruri false sau adevarate pe care e posibil sa nu le afli niciodata. De ce ne plangem ca e rau? De ce ne plangem ca nu ne place tara asta? De ce vrem sa plecam? De ce stam totusi si acceptam realitatea asta?! Pentru ca multora le convine! Pentru ca e cea mai simpla cale! De ce tinerii au iesit in strada, iar cand au aflat ca de fapt nu s-a schimbat nimic nu au mai iesit? De ce preferam sa tacem?! Pentru ca multora le convine! Pentru ca e cea mai simpla cale! si tot asa...Vorbim de Borcea si Pelinel (da, si eu o fac, nu am nimic cu ei, fiecare cu viata sa, DAR de ce ne-ar interesa?!), cand ar trebui sa vorbim despre ultima carte citita sau despre ultimul film vazut sau despre hobby-ul preferat sau despre orice altceva!

Unii ar spune pentru ca asta ne ofera presa. Da, presa ne ofera asta, pentru ca noi dupa asta fugim, dupa lucruri care nu au pic de valoare, care nu ne influenteaza in bine. Senzationalul e absolut, e totul si pentru ei si pentru noi. Cati citesc blogul unui profesor?! Foarte putini, ca sa nu spun nimeni. E mai interesanta Libertatea. Normal. Poate mai ramane una gravida cu unul de la inchisoare. (si..oare cum a reusit?)
Toata lumea sau marea majoritate spune ca oamenii care sunt la conducere sunt destul de prosti. Vedetele la fel. Pai, noi de ce nu facem ceva?! De ce nu demonstram ca nu fizicul, ca nu SEXUL,BANII si PILELE conteaza, ci intelectul. Raspunsul ar fi pentru ca e foarte greu, pentru ca totul e deja aranjat, pentru ca suntem noi prea mici! Pai...si mare cum ajungi?! Stand acolo in cutiuta ta?! NUUUU!!!

Tin sa cred ca sunt tineri dornici sa faca ceva! Nu sa schimbe Romania in 2 secunde! Sa se schimbe ei, macar, sa luptam noi cu noi sa ajungem din ce in ce mai buni, mai destepti, mai creativi, mai optimisti si cu zambete adevarate! Sa megem la teatru, la un film, la dans, sa facem sport, sa citim, sa cantam, sa profitam mai mult de ce ne ofera varsta asta ( oricare ar fi si 20,30 si 40 tanar poti fi la orice varsta). Toate actiunele de mai sus au un farmec aparte!

U only live ONCE!

Comentarii