Pot bărbaţii fără femei?

Din totdeauna bărbatii au fost atrasi de femei si invers. Mai mult sau mai putin si femeile de barbati.Ce ii atrage pe barbati la femei?

 Parerile sunt impartite. Foarte putini barbati au aceeasi parere. Unii se uita la sani, alti la fund, altii la picioare. Ideea e ca e grav, foarte grav. De ce?! Pai, se uita cineva la intelectul unei femei, la mintea ei, la ceea ce gandeste, cum vede lucrurile, ce scopuri are si ce teluri isi propune sa atinga? Nu! Si acum vin barbatii si vor spune...Pai, cum poti sa vezi asta la o femeie din prima? Adica, de la prima intalnire? Poti, doar daca si vrei. Daca esti capabil sa porti o conversatie, daca stii sa pui intrebari bune, daca stii sa o descoperi. Poti sa faci asta, sa te uiti in ochii ei, doar in ochii ei si sa-i descoperi frumusetea sufletului? Da, cam greu. Toti suntem atrasi de fizic, toti la asta ne uitam intial.

Initial, pentru ca... Acest lucru dureaza relativ putin. Daca dureaza mai mult e grav. Daca cineva este in continuare intr-o relatie cu o persoana pentru ca este atras fizic de ea e gresit, chiar foarte. Intr-o relatie nu asta conteaza. Doi oameni care se iubesc trebuie intai de toate sa se potriveasca intelectual. Sa vorbeasca in aceeasi directie, sa aiba aceleasi idealuri. Sa fie unul pentru altul, sa se provoace intelectual. Bineinteles, trebuie sa fie si atractie fizica, dar nu de la ea trebuie sa porneasca totul. Nu! Trebuie sa aratam cat de buni suntem si intr-o relatie.Ce le atrage pe femei la barbati?

O fi la fel? Da...de ce sa nu recunoastem? Sunt femei care se uita doar la...Stiu ele...Da, si la fund, si la mers, si la buze, si la ochi, si la buzunar, si la camasa, si la firma hainelor si etc...Poate fi mai rau decat ce fac barbatii. Cred ca e. Mai sunt femei atrase de barbati destepti? Cu siguranta, da. Sunt femei care sunt de-a dreptul obsedate sa afle ce este in mintea unui barbat chiar de prima data cand au un contact vizual. Femeile pun intrebari, multe intrebari, Daca nu primesc raspunsul asteptat deja isi fac o parere. Una mai putin buna. Da, persoanele de sex diferit analizeaza mai mult, cauta in adancul sufletului,Acum, da, cred ca stim raspunsul: avem nevoie de sexul opus. Avem nevoie de barbati, de femei. De un suflet pereche, de un umar pe care sa ne sprijinim. De o persoana care ne provoaca la orice minut. De un echilibru.

Barbatii nu pot fara femei, nici....


Comentarii